Houwaert's Hovawart        

     Officially FCI registered kennel since 1988                                   Kees van Gorp tel: + 31 6 547 165 56


NIEUWS


Nieuws Maart 2024
Kees en Houwaert's Freya
DSC 1121

 

Nieuws 2 maart 2023
Houwaert's Q worp 1 jaar oud.

Silvia benson Joyn0
 summer  borg  


Nieuws 

Hashi Freya vd Aardborst x Houwaert's Nicolas Jones

Nieuws 2 maart 2023
Houwaert's Lady Gaga x Houwaert's Nicolas Jones krijgen een héél leuk nest
er worden 2 zw/bl reuen, 1 blonde reu, 2 zw/bl teven en 2 bl teven geboren.


Nieuws  18 oktober 2023
Houwaert's Hachi Freya x Houwaert's Nicolas Jones
er worden geboren 1reu zw/bl, 3 teven bl, 2 teven zw/bl

Nieuws Aug 2023
Trainingsweek was weer super gezellig en educatief
IMG 20220327 WA0012 2

Nieuws juli 2023 
Talis nieuw en meer dan welkom stukje geluk in mijn roedel!

 tallis2 kopiëren  stamboom belgie Talis kopie kopieNieuws mei 2023
Hashi Freya vd Aardborst weer terug op vertrouwde grond. 

Nieuws 19 maart 2023

De nakomelingen uit de Houwaert's E-worp zijn vandaag 10 jaar geworden. Dat is wel een felicitatie waard. Hartelijke felicitaties voor de viervoeters en hun baasjes!

Houwaerts Erwan2 verkleind

 

Nieuws 2 februari 2023
Vadaag zijn de M-worp-nakomelingen 3 jaar geworden! Dankjewel voor de leuke foto's!
m worp 3 jaar

Nieuws 6 februari, P-worp 1 jaar oud!
Dubbel feest! Allereerst is het grootste deel van de P-worp aanwezig geweest op de jongehondendag en hebben de honden de test met heel mooie resultaten afgelegd. Vandaag zijn ze ook nog jarig! Dubbel feest dus. Alle baasjes enorm bedankt voor de leuke nakomelingendag en een fijne verjaardag voor de feestelingen.
P worp 1 jaar

groep P2
Nieuws 20 januari 2023
Vandaag zijn de nakomelingen van de Houwaert's N-worp 2 jaar geworden.
Fijn dat jullie allemaal foto's hebben gestuurd van jullie honden. Ik denk dat ik terecht kan zeggen: "trots op de nakomelingen". Baasjes bedankt voor jullie zorg en de nog steeds vele contacten die we hebben!

2 jaar 2 

Nieuws 1 November 2022

Onderwerpen

1  Terugkomdag P-worp
2  Privé
3  Logo website

Zondag 29 januari 2023 terugkomdag Houwaert's P2-worp
Moeder: Houwaert's Lady Gaga  x  Vader: Bagginnsa Qubilai Qaham
Locatie:
Tilburg bij Kees van Gorp
Aanvang: 13.00, duurt tot ongeveer 17.00 uur
Wat wordt er verwacht
Op deze terugkomdag worden de nakomelingen en ook de ouderdieren uitgenodigd. Als fokker hoop ik dat er een grote opkomst zal zijn. Meld je even aan via de link hierna: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan met hoeveel mensen je komt.
Voor deze terugkomdag hoef je niets geleerd te hebben. Je loopt samen met je hond een parcours, gewoon zoals bij een gezellige wandeling. De bedoeling is er een gezellige dag van te maken, waarop ook foto's van alle aanwezige gasten en honden gemaakt zullen worden.

Privé

Kees kaya vierkant gezichtprofiel

De laatste periode heb ik privé heel wat om de oortjes gehad. Activiteiten, van mijn kant uit, werden hierdoor tot een minimum teruggebracht. Ik ontkom er niet aan om u te melden dat Kamila en ik uit elkaar zijn. Wij hebben beiden een zéér nadrukkelijke stempel gedrukt in verschillende verenigingen. In een periode van verdriet, teleurstelling en van alles wat bij een scheiding hoort, ben ik weer 'back in town'. Een beetje rust zal ik nog wel van tijd tot tijd nodig hebben. Ondertussen heb ik al berichten ontvangen, dat ik me meer in zou gaan zetten voor de Hovawart dan voor de Boxer en de Boston. Eenieder die mij kent, weet dat de Hovawart mijn favoriete ras is. Ik kan u verzekeren dat ik ook de andere rassen, Boxer en Boston Terriër, een warm hart toedraag. Ik plan momenteel een nestje Boxers en een nestje Hovawarts. Bostons heb ik zelf niet meer en dit zal waarschijnlijk ook een hele periode zo zijn.

Vaak zal ik niet fokken omdat ik daar de energie, tijd en gezondheid niet voor heb. 

Als ik fok, zal dat weer in huis zijn.
Ik zal onder mijn eigen kennelnaam, die al vanaf 1988 officieel erkend is, verderfokken. Om naar mijn website houwaert's.nl te gaan, blijft alles zoals het was. Op mijn sites zullen er wel enkele aanpassingen gedaan worden. Aanpassingen die voor mij noodzaak zijn geworden. Er is een nieuw tijdperk aangebroken, hopelijk met een duidelijke communicatie naar de kopers en kennelgeïnteresseerden. Daarvoor is onder andere een nieuwsbrief als deze bedoeld. 

Logo
Het logo van mijn kennel zal (tijdelijk) aangepast worden. De Boston is van het logo gehaald, omdat ik momenteel geen Bostons meer heb. Zoals het er nu uitziet, zal ik ook een tijdje zonder Boston leven en dus ook niet met dit mooie ras fokken. Jammer, maar ik blijf het ras wel volgen, verdedigen en niet te vergeten: trainen. Mijn kinderen (die met hun moeder in Polen leven) hebben beide nog wel een prachtige Boston. Om de nieuwe periode in te luiden, zijn de banner en het logo van de site aangepast.

Nieuwsbrieven

Wandelen achterkant

 

Van tijd tot tijd wil ik u voorzien van een nieuwsbrief, eenvoudig via deze site/rubriek te bekijken. Ook een bijdrage van u wordt na onze goedkeuring en eventuele bewerking geplaatst. Het is de bedoeling om leuke dingen en voor mij ook belangrijke zaken te melden.

 

Kees ties staan