Houwaert's Boxer

     Officially FCI registered kennel since 1988                                   Kees van Gorp tel: + 31 6 547 165 56


HOUWAERT'S


De kennel Houwaert’s

Op 22 december 1988 is mijn kennelnaam officieel door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland erkend. Al ruim 30 jaar heb ik honden in mijn bezit. Nog steeds met dezelfde visie als in het begin: fokken op karakter, gezondheid en op schoonheid! De pups worden optimaal gesocialiseerd en uitsluitend verkocht met een pupgedragstest. Zo krijgt u een zo passend mogelijke pup naar uw wensen. Ik heb steeds nieuwe kennis opgedaan, natuurlijk door jarenlange ervaringen en bijscholingen. Er is een unieke locatie, die erkend is als opleidingsinstituut voor leerlingen van het lbo-, mbo- en hbo-onderwijs. Op deze locatie kunt u kennismaken met de Boxer en mijn visie. U bent welkom, uw vragen beantwoord ik onder het genot van een lekker Brabants kopje koffie. De locatie wordt ook gebruikt voor evenementen en trainingen van de echte hondenliefhebbers, echte boxervrienden die vaak al vele jaren samen zijn en samenkomen. Aanvankelijk was deze locatie de thuisbasis van een kringgroep en daarna de thuishaven van de officieel door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland erkende rasvereniging Boxer Vrienden Nederland. Van deze vereniging ben ik vanaf de oprichting tot heden voorzitter. Voor info:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 54716556.

Vanaf nu zal ik minder frequent fokken dan voorheen gebeurde. Wel zal ik de pups zo veel mogelijk in een woonkamer geboren laten worden en weer zoals vanouds socialiseren en opfokken. Het socialiseren gebeurt met de hulp van kopers die al voor de pups geboren worden op een wachtlijst staan. Van tijd tot tijd geef ik een nieuwsbrief uit en zal ik een aantal activiteiten organiseren. 

Kees van Gorp

IMG 0045 NL Paspoort 35x45 mm

 

Medeoprichter en voorzitter van Boxer Vrienden Nederland. Medeoprichter en eerste voorzitter van Hovawart Bond Nederland, nu meer dan 10 jaar voorzitter van deze organisatie, voorheen medeoprichter en eerste voorzitter van Hovawart Vrienden Nederland, ook van deze organisatie meer dan 10 jaar voorzitter, erelid van Hovawart Vrienden Nederland tot 2014 (erelidmaatschap zelf neergelegd in januari 2014). Erelid van de Duitse hovawartvereniging, erelid van de Nederlandse Breitensport Bond, oprichter Int. Hovawart Record, eigenaar KC-Tilburg. Gouden sportspeld met krans van RZV für Hovawarthunde.